Detalles
Racións
2 persoas
Tempo
45 minutos
Dificultade
Fácil
Ingredientes
1 coliflor
tomates secos
1 ovo (opcional)
100 g de queixo mozzarela
relado (opcional)1/2 pemento vermello
1/2 cebola
champiñóns
salsa de tomate
follas de alfábega fresca
Pasos
- Lavamos a coliflor e picámola cunha picadora.
- Metémos a coliflor picada durante 8 minutos no microondas á máxima potencia.
- Agardamos que arrefría un chisco, engadimoslle un ovo e 50 g de queixo mozzarela para darlle máis consistencia.
- Mesturamos ben todos os ingredientes até ter unha masa homoxénea.
- Colocamos sobre papel de forno a masa, extendémola cunha culler e dámoslle forma redonda.
- Metémos no forno, que previamente quentamos a 180 graos, durante 15 minutos, até que se doure un pouco a masa.
- Cubrimos con salsa de tomate e botámoslle queixo mozzarela por enriba. Engadimos a cebola, o pemento, os champiñóns laminados e o tomate seco.
- Metemos no forno durante 10 ou 15 minutos.
- Sacamos do forno e colocamos as follas de alfábega por enriba.