Cuscus con curry

Detalles

Cantidade

4 persoas

Tempo

15 minutos

Dificultade

Fácil

Ingredientes

  • 250 g de cuscus

  • 1/2 iogur natural

  • uvas pasas sultanas

  • 1 cenoria

  • 1/2 cebola vermella

  • curry

  • aceite de oliva

  • vinagre

  • Opcional: 1/2 pastilla de caldo de polo

Pasos

  • Botamos cuscus nun vaso para tomar a medida e despois botámolo nun prato fondo. Quentamos auga e engadimos a mesma medida de auga que de cuscus máis un chisco máis e remexemos ben con un garfo. Se queremos podemos disolver a pastilla de caldo de polo na auga.
  • Picamos a cebola e a cenoura en tacos moi pequenos.
  • Quitamos medio iogur do vasiño, e gardámolo.
  • No vasiño do iogur engadimos curry, vinagre e aceite até encher o vaso. A continuación remexemos todo ben.
  • Botamos a cenoura e a cebola no cuscus e posteriormente engadimos a salsa que acabamos de preparar co curry.
  • Engadimos as uvas pasas e mesturamos ben.