Detalles
Racións
2 persoas
Tempo
15 minutos
Dificultade
Fácil
Ingredientes
1 ovo
1 cullerada de aceite de oliva
1.5 culleradas de azucre
4 culleradas de leite
1/2 cullerada de fermento químico en pó
4 culleradas de fariña de trigo
8 onzas de chocolate con leite e avelás
Pasos
- Batemos o ovo nun cunco.
- Engadimos o aceite, o leite, o azucre e mesturamos.
- Tamizamos a fariña co fermento e mesturamos até obter unha masa homoxénea.
- Derretemos o chocolate no microondas a baixa potencia e removendo pouco a pouco para que non se queime.
- Repartimos a masa en dous tarriños de vidro ou en duas tazas.
- Engadimos a metade do chocolate fundido no medio da masa en cada un dos recipientes.
- Metemos no microondas a máxima potencia durante un minuto e medio ou dous minutos, dependendo do microondas.
- Deixamos repousar 5 minutos e… pronto para comer!