Biscoito de chocolate

Detalles

Racións

6 persoas

Tempo

45 minutos

Dificultade

Fácil

Ingredientes

  • 3 ovos

  • 1 iogur natural

  • 1 medida de iogur de azucre

  • 1 medida de iogur de fariña

  • 1/2 medida de iogur de aceite de xirasol

  • 15 gramos de fermento en pó

  • monda de limón relado

  • 50 gramos de cacao puro en pó

  • azucre glas

Pasos

  • Poñemos os ovos nun cunco. Engadimos o iogur, o aceite, o azucre e o cacao e batemos con un batedor de varas.
  • Relamos a pel dun limón, evitando a parte branca da monda que daría demasiado amargor. Engadimos á mestura.
  • Botamos a fariña e o fermento en pó e mesturamos todo ben até ter unha masa homoxénea.
  • Pre-quentamos o forno a 180 graos e colocamos nun molde papel de forno.
  • Cando o forno estea quente vertemos a mestura no molde e deixamos no forno durante 25-30 minutos a 180 graos.
  • Pasado este tempo comprobamos picando con un pauiño, si este sae seco o biscoito xa estará pronto.
  • Deixamos arrefríar e tiramos o molde.
  • Botamos o azucre glas por riba.