Detalles
Cantidade
2 persoas
Tempo
20 minutos
Dificultade
Fácil
Ingredientes
1 cabaciña
1 pemento verde italiano
1 tomate maduro
1/2 cebola
queixo de tetilla
vinagre
aceite
sal
pementa negra moída
Pasos
- Cortamos a cabaciña coa axuda dunha mandolina, en toros moi finiños e colocamos sobre un prato.
- Cortamos a cebola e o pemento en pequenos tacos e colocámolos en un cunco.
- Pelamos e cortamos en cadrados pequenos o tomate e engadímolo ao cunco co pemento e a cebola.
- Engadimos aceite e vinagre ao gusto as verduriñas cortadas. A proporción será 2 de vinagre por unha de aceite.
- Engadimos sal e pementa e deixamos reposar 5 minutos.
- Pasado este tempo botamos a mestura sobre as cabaciñas cortadas, e deixamos macerar un anaco.
- Finalmente cortamos o queixo en lascas e colocámolo sobre as cabaciñas coa vinagreta.