Detalles
Racións
4 persoas
Tempo
20 minutos
Dificultade
Fácil
Pasos
- Para o coulis de froitos vermellos imos empregar a nosa receita de básicos que podedes ver aquí.
- Cortamos a masa follada en círculos coa axuda dun cortapastas redondo. O diámetro da masa follada debería ser de uns 2 centímetros maior que o do queixo, xa que ao metelos no forno encollen un pouco.
- Batemos o ovo e pintamos a masa follada con el por enriba.
- Metémolos no forno, que previamente quentamos a 180 graos, durante 10 minutos. Colocámolos na bandexa do medio para que non se queimen por abaixo.
- Mentras están no forno, cortamos o rulo de cabra en anacos dun centímetro de grosor máis ou menos.
- Pasados os 10 minutos, sacamos os follados e colocamos un anaco de queixo enriba de cada un no centro e volvemos metelos no forno outros 10 ou 15 minutos até que estean douradiños e o queixo derretido.
- Sacámolos do forno e deixamos que arrefríen un pouco sobre unha rexa. Servímolos quentes con coulis de froitos vermellos por enriba.